Åter en fantastisk sommar att lägga till minnenas arkiv!

Vädret var lite svalare än vanligt, men som vanligt låg Gotland i solligans topp. Vi kunde bada med och utan hästar på vartenda läger. Höskörden blev ganska sen och tyvärr mindre än vanligt, men vi har lyckats fylla på förråden genom att köpa in ett antal storbalar från en granne. Våra gäster var som vanligt härliga och vi gladdes åt att så många av dem besökte oss för 2a, 3dje och några rent av för 10e året…

Sommaren slutade med en överraskning. En morgon i slutet av augusti stod där ett nyfött föl bredvid gamla Lirka! Hon hade inte velat bli dräktig förra sommaren och fick därför gå tillsammans med hingsten hela hösten. Uppenbarligen var det detta som skulle till!

Nu ser vi fram emot en lugn period för återhämtning och planering. Ridskolan börjar i v 37 och det ska bli roligt att se hur mycket våra ridbarn har växt över sommaren.
Under höstlovet v 44 planerar vi för en favorit i repris, nämligen ett litet 3-dagars vuxen- och familjeläger. Vi räknar med att det blir lika mysigt som förra året!

Information om aktiviteter på höstlovet finns nu här på hemsidan. Information om nästa års sommarläger kommer att läggas ut på hemsidan i början av oktober.

Vi önskar alla vänner en skön höst!