Hej och god fortsättning på det nya året!

Nu ser vi med stor förväntan fram emot en ny lägersommar utan rädsla för smitta och med möjlighet att få umgås lite mera fritt med alla trevliga lägerdeltagare. Självklart kommer vi ändå att behålla en del av förra sommarens ”corona-anpassningar”, såsom partytältet och uteserveringen på gräsmattan framför stora huset. Många tyckte att det var en trivselfaktor!

De flesta av ridlägren är fullbokade eller nästan fullbokade nu. Det finns dock ett fåtal platser kvar i skrivande stund, dvs i slutet av januari. Hör gärna av dig, helst över mail, om du är intresserad av platser på något läger. Vi brukar svara snabbt!

Lägerbrev med praktisk info angående resor och tider samt förslag till utrustning gick ut till alla lägerdeltagare utom knattelägret (läger 8) i mitten av december. Har du inte fått ditt lägerbrev kan du höra av dig så skickar jag igen. Även deltagarförteckning finns i lägerbrevet.

 


Fjordingarna njuter av sin vintervila och laddar inför sommaren

Just nu har hästarna och vi en lugn period, vår vintersemester. Hästarna får vara bara hästar och leva i stora flockar på våra vidsträckta marker. Ev fysisk och psykisk trötthet kan vilas bort under dessa tre månader och alla hästarna brukar vara pigga och i väldigt fint skick när vi sätter igång dem igen i mitten av februari. Under denna period hinner vi att rida och utbilda de yngre hästarna på gården. Vi hinner också att planera för vårens ridskola och självklart även för sommarens läger.

Håll i och håll ut ett litet tag till så ses vi förhoppningsvis till en corona-fri sommar!


Under vintern utbildas de unga hästarna, här är det Kantarell med Maria på ryggen

Hälsar Lisa, Marie, Adelina
och Blenda vid pennan