Dagridläger

 
Se info sommaren för aktuell information om tider och priser.
 

Deltagare
Barn från 7 år och uppåt med någon häst- och ridvana. Eleverna delas in i mindre grupper där hänsyn tas till ålder och ridvana.

Aktiviteter
Vi hinner med minst ett riktigt ridpass per dag, och dessutom flera andra spännande hästaktiviteter, såsom köra med häst och vagn, voltige, uteritt, häst- och stallskötsel samt lite "praktisk teori", allt på en nivå som passar för barn i denna åldersklass och med bara liten ridvana. Hästarna vi använder är alla fjordhästar, gamla och trygga och väl vana vid sitt jobb som barnhästar och läromästare! Ridlektionerna hålls inne i ridhus, och vid uteritt finns flera ledare med.

Fritid
Mesta lägertiden kommer att tillbringas i stallet och med hästarna. Dessutom kommer vi att hinna med att bada och leka och ha trevligt tillsammans.

 

 

Mat
Lagad lunch kommer att serveras varje dag, dessutom en fika på eftermiddagen.

 

Se info sommaren för uppgift om årets avgift

Anmälan sker genom att sätta in 500,- på bankgiro 5217-0172, Blenda Horwitz. Resterande avgift betalas vid kursstart. Samtidigt skickas ifylld anmälningblankett in. Det går också bra att maila in anmälan med uppgifter om elevens namn, adress, tel nr samt längd, vikt och ridvana. sindarve@privat.utfors.se

Kolla att det finns plats kvar innan du sätter in pengar!