Vuxenläger/familjeläger

Se gällande tider och priser under Info sommaren.

Deltagare
Vuxna ev med barn i alla åldrar är mycket välkomna, gärna familjer som vill utöva hästsport i olika former både tillsammans och var för sig på olika nivåer.

Aktiviteter
Vi erbjuder något för var och en! T.ex. dressyrpass och "avborstning" av gamla ridkunskaper i ridhus, härliga uteritter, körning för barn och vuxna samt knatteridning för de minsta. Olika aktiviteter kan pågå samtidigt, eftersom vi har flera ledare/instruktörer.

OBS att för all ridning har vi en övre viktgräns på 75 kg med tanke på att våra hästar inte är så stora och viktbärande!

Fritid
Bad, sightseeing och besök hos hantverkare och keramiker hinns med, liksom en grillkväll i det fria.

Logi
Enkelt boende i lägerförläggning. Tvåbäddsrum med våningsssäng, WC, dusch, TV-rum och pentry finns. Dessutom ett par rum med tre bäddar och en Lillstuga för familjer på 4-5 personer.

Kost
Frukost, lunch, middag och fika ingår.

Ankomst
Samling på Sindarve första lägerdagens morgon kl 9. För deltagare som kommer med båt från fastlandet kvällen före kan extra övernattning erbjudas mot en mindre tilläggsbetalning.

Avresa
Sista lägerdagen avslutas kl 13 efter en lätt lunch.

Anmälan
Se info sommaren. I kursavgiften ingår kost och logi samt 2 rid- eller körpass per dag.

Anmälan sker genom att fylla i och klicka över anmälningsformuläret som finns här på hemsidan. Kolla gärna före anmälan att det finns platser kvar på önskat läger.
Vi bekräftar över mail, för det mesta inom ett dygn, att anmälan har kommit fram och accepterats.
Under våren, ofta redan i februari, skickar vi sedan ut ett Lägerbrev med praktisk information och en deltagarlista till alla anmälda deltagare.

Kursavgift
För att vara giltig ska anmälan åtföljas av aktuell anmälningsavgift, som betalas in på bankgiro 5217-0172, Lisa Horwitz.
Resterande avgift betalas senast två veckor före lägrets början.