Vuxenläger/familjeläger

Se gällande tider och priser under Info sommaren.

Deltagare
Vuxna ev med barn i alla åldrar är mycket välkomna, gärna familjer som vill utöva hästsport i olika former både tillsammans och var för sig på olika nivåer.

Aktiviteter
Vi erbjuder något för var och en! T.ex. dressyrpass och "avborstning" av gamla ridkunskaper i ridhus, härliga uteritter, körning för barn och vuxna samt knatteridning för de minsta. Olika aktiviteter kan pågå samtidigt, eftersom vi har flera ledare/instruktörer.

OBS att för all ridning har vi en övre viktgräns på 75 kg med tanke på att våra hästar inte är så stora och viktbärande!

Fritid
Bad, sightseeing och besök hos hantverkare och keramiker hinns med, liksom en grillkväll i det fria.

Logi
Enkelt boende i lägerförläggning. Tvåbäddsrum med våningsssäng, WC, dusch, TV-rum och pentry finns.

Kost
Frukost, lunch, middag och fika ingår.

Ankomst
Samling på Sindarve första lägerdagens morgon kl 9. För deltagare som kommer med båt från fastlandet kvällen före kan extra övernattning erbjudas mot ett tillägg på 150,-/ person.

Avresa
Sista lägerdagen avslutas kl 13 efter en lätt lunch.

Kursavgift
Se info sommaren. I kursavgiften ingår kost och logi samt 2 rid- eller körpass per dag.

Anmälan sker per mail eller genom att skicka in ifylld anmälningsblankett. Vi behöver uppgift om namn, adress, tel nr (gärna även mobil) och längd, vikt och ridvana på samtliga anmälda, samt barnens födelsedata. Samtidigt skall anmälningsavgift 900,-/person sättas in på bankgiro 5217-0172, Blenda Horwitz. Resterande avgift betalas senast i samband med kursstart.