Höstlov med häst 2023

En helg under höstlovsveckan erbjuder vi ett litet läger för vuxna med eller utan barn, samt för ungdomar 12 år och uppåt utan föräldrar
Då tar vi emot ryttare med minst 3 års ridvana och erbjuder träning i små ridgrupper. Enkelrum om så önskas, fyra ridpass på våra välutbildade fjordhästar med Lisa som instruktör och en massa god mat ingår i kursavgiften på detta lyxiga ridläger!
Kontakta Blenda eller Lisa för information om årets höstläger!

LITET HÖSTLÄGER FÖR VUXNA

Ankomst torsd sen em/kväll 2/11, avslut lörd kväll 4/11 och hemresa sönd morgon. . Lägret är för ryttare med minst 3 års ridvana.Fyra ridpass i liten grupp. God, hemlagad mat utlovas.

Lägret kostar 3800:- .Priset inkuderarl boende i enkelrum, mat och ridträning.

Välkommen att göra intresseanmälan snarast pga att båtbiljett måste bokas! Anmälan sker enklast genom att maila blenda@sindarve.nu Ingen anmälningsavgift behövs Anmälan och avanmälan kan göras fram till 20/10, därefter räknar vi med att genomföra lägret och att alla anmälda deltagare kan och vill komma! OBS Vid för få anmälningar förbehåller vi oss rätten att ställa in med minst 10 dagars varsel. Därför råder vi våra gäster att boka flexibiljetter!


På väg hem efter uteritt i solnedgång